Bröllopsfoto rek

Efter en dag full av arbete på Autodepån var de äntligen dax att plocka upp Fredrik som ska ta foto under vårt bröllop! vi körde ner till
Mölle o Fredrik visade oss några riktigt fina platser att ta foto på! Jag vill bara ha några få uppställda traditionella bröllops foto, då jag gilla ”in action” bilderna mycke bättre! Till slut hittade vi de optimala stället! O vilket otroligt fint rekar väder vi fick!!! Tror att det kommer bli riktigt bra! Här är en bild som han tog på stället!

20120724-005011.jpg
O så tog han några bilder till!

20120724-005048.jpg
Fick alldeles nyss detta fina kort som han hade trixat till lite! Gillar de :)

20120724-005144.jpg
Nu börjar de verkligen kännas att det kommer närmre och känslan av verklighet börjar infinna sig! Fler i fler pusselbitar börjar äntligen falla på plats, och att göra listan blir kortare och kortare!!
I eftermiddags var jag även hos floristen! Det känns också så himla bra! Hon har fått helt fria händer till bordsdekorationen o jag vill inte se eller veta något innan vi stiger in i festlolkalen!!! Spännande!!! Brudbuketten har vi äntligen bestämt utseende på!
Nu ikväll har vi även fixat ihop lite till festprogram o vigselprogram!
Och i Morgon kommer näbbklänningarna!!!
Neeee nu e klockan på tok för mycke igen!!! Jobb på Autodepån i morgon igen sen e de ut till Tylösand som gäller! Saknar barnen myyyycke nu!!!

One Response to “Bröllopsfoto rek”

  1. Sara Says:

    Åh vilket härligt ställe att ha ert bröllop på! Önskar er all lycka på den stora dagen :-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu