Sugen på att komma tillbaka!

Hej alla mina fina vänner! Tror att det känns somm att jag är redo för en come back nu! Det är ju över ett år sen jag bloggade sist o det har hänt massor sen dess! Kan ju inte räkna upp allt här o nu men ni som vill får gärna hänga med!

Det som är mest spännande just nu är vårtT bröllop som snart ska vara o så vår husvagn där vi befinner oss just nu!

Det här med campinglivet trodde man ju aldrig att man skulle fixa! Men efter ett besök hos en av Robbans kompisar förra sommaren i Tylösand resulterade i ett impulsköp av husvagn, bokad säsongsplats och här är vi nu… Helt fantastiskt underbart! O det bästa av allt är att barnen ääääälskar de!!! Så för er som absolut inte skulle kunna tänka er husvagn… Prova!!!

Snart stundar en av de största dagarna i mitt liv! Endag som man så länge drömt om och har längtat efter, är snart här!!! Och det som hör till är ju så klart en möhippa!!! Oj oj oj vad överraskad jag blev igår när hela husvagnen plötsligt började skaka o det bankades för fulla muggar på rutan precis vid min säng! Jag fattade verkligen ingenting!!! O jag som alltid har koll i kontroll, men ALLA lyckades lura mig! Alla mina älskade vänner stormade in i vår vitlöksstinkande husvagn :) tänk att man har såna fantastiska vänner runt omkring sig!!!

Morgonen började med skumpa frukost!!! I sen bar det av i bil!!! Paintboll var nästa destination i det var grymt kul! Vilken kick det är att springa med laddar vapen o inte veta var, när eller om

Man ska bli skjuten! Svetten lacka o adrenalinet pumpa :) sen blev de att fylla på matförrådet igen!!!

Vidare bar det av mot spa i brunnby! Ett persiskt spa, super mysigt ställe där man verkligen fick lugnhetskänsla o bara vara! Kroppen blev ordentligt skrubbad så an var ren och fin!!! På vägen ifrån spat hade jag en del uppdrag att slutföra! En del gick bra andra mindre bra :)

Nästa destination var min tärnas hem <3 här blev vi serverade fantastisk mat av egen kock! Fick rysningar på hela kroppen när vi satt vid bordet! Hade svårt att ta in allt som mina tjejer fixat o donat bara för min skull! Och här satt vi nu samlade! Saknades bara några som inte var med!Lite mer än  Två händer fulla av de finaste tjejerna i mitt liv! Genom olika tider har vi hittat varandra och det är dem som präglat mig till den jag är! <3 <3 <3 magiskt!!! <3<3<3

Här hade jag oxå två uppdrag att slutföra! Jag har väldiga problem att bestämma mig vilken brudbukett jag vill ha så ett uppdrag var att göra en egen! I sen fick jag måla en vacker tavla som beskrev Robban! Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder just nu ifrån mobilen! Har inte klurat ut riktigt hur man gör detta med lovar att lägga upp i morgon!

Kvällen fortsatte med lekar och en massa prat och chill hela natten lång! Hade sån tur med vädret! Det var tropisk värme med 21 grader när vi gick och la oss 01:30 !

Än en gång stort tack till er alla för en oförglömlig dag kväll och natt! Aj law you all!!!

Idag började morgonen men chill, god frukost och privat taxi tillbaka till halmstad! Robban o barnen var nere på stranden, så där hamnade även jag!!! Äntligen en riktig sommar dag med semesterkänsla! Barnen bada o jag stekte mest! Får ju jobba på en snygg bränna nu till bröllopet!

Hoppas ni alla njutit lika mycke som jag! Nu är det dax att ladda med sömn inför morgondagen! Killarna ska på skatt jakt kl tio här på campingen!

Puss o kram

2 Responses to “Sugen på att komma tillbaka!”

  1. Frida Says:

    Jaaaaa! Så roligt! Så fint du skriver om möhippan och oss!
    Puss och kram

  2. Lina Says:

    Härligt att du är tillbaka i bloggen!
    Och ett megastort GRATTIS till det kommande bröllopet!
    Kram Lina

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu