Snart är det äntligen dax

Oj oj oj vad jag längtar till advent nu! Skönt att få in lite ljus i vårt hus…Tycker att det mesta känns ganska mörkt och trist nu! Har fixat ny adventsljusstake till Smillas rum och så har jag hittat till killarna som jag tror att jag ska köpa! Vad tycker ni?
 
Hmm ja jag tror det får bli dem!
Och så får man snart köpa lite enar ochsätta ljus i <3 underbart!
Blir helt sjuk… finns så mycke insperation just nu med saker man vill ha eller pyssla med inför julen!
Det finns ju så mycke att göra tillsammans med barnen också! Liam pratar ofta om att han längtar till vi ska baka pepparkakor! Känns verkligen som att han ser fram imot de! Har funderat på om man ska ge sig på ett pepparkakshus oxå? Ja vi får väl se hur det blir med tid och framförallt tålamod…
Har börjat fundera ganska mycke på vad vi ska köpa till barnen… tycker att det e så svårt!  De får ju saker för jämnt…inte som förr,när man bara fick saker när man fyllde år och i julklapp!
Och så närmar de ju sig farsdag också! Mmmm det e ju lättare… not! Vi har iallafall kommit på vad vi ska köpa till pappa nu….och det e ganska sköönt för han e inte lätt att handla till! Ett par rullskidor blir de! Han ska ju åka Wasa loppet snart så det kan han behöva träna lite inför! Så får försöka åka ino fixa de i morgon kanske… Robban har jag INGEN aning om!
Har precis kommit hem ifrån jobbet… jag trodde faktiskt ALDRIG att jag skulle gå tillbaka till vården,men måste säga att jag trivs sjukt bra! Allt känns bra! Barnen behöver inte vara på dagis så mycke… jag finns nära om det skulle hända dem något och det fungerar oki med Robbans jobb.  Å såklart mina arbetskamrater gör de ju inte sämre!
Har ju sökt en fast tjänst som jag fortfarande väntar på svar ifrån!  Det e dryga förhandlingar som drar ut på de…. ganska tråkigt faktiskt men det känns ju bara som att de e att gilla läget och fortsäätta vänta… faast de ligger o gnaver och stör ändå…
I morgon blir det en sterssig dag… jobb på förmiddagen och barnbuspå eftermiddagen !
Hoppas att ni haft en bra dag
Kramizar Sofie
 

2 Responses to “Snart är det äntligen dax”

  1. Sara Karlsson Says:

    Hej Sofie! Tips för fars dag, och alla dagar för den delen;)
    bluebox.se
    kram!

  2. Helena Says:

    Hej hej!
    Kul att läsa om er vardag. Den där ljusstaken såg jag i något reklamblad häromdagen och fastnade direkt för den, så himla fin! Det får nog bli en sådan för min del också :) .
    Tänkte mest bara säga hej så du vet att jag är en av de som läser här :) .
    Ha en fin dag!
    Kram Helena (Moas, Max och Morris mamma)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu