Vaccin,bulor och fotvård

Ja det är ungefär så, vår dag har sett ut idag!
Vi började dagen med att ringa dagis o sa att kottarna fick vara hemma idag också, magsjukan fortsätter att smitta, så det känns som  att de får vara hemma ett tag till. Förmiddagen bestod mest av lek o bus, kurragömma, lera, måla mm det är ganska svårt att sysselsätta pojkarna när man bara är hemma.
Kl 16 var de då dax för vaccinationen av Smilla o Elias o så fick robban också sin dos, barnen skötte sig exemplariskt o det blev bara en liten tår från smilla.
Sen bar det av till mamma på kvällsmat, skönt att bara sätta sig till dukat bord o känna att man bara kan få vara, en stund.
Smilla är på gång att  lära sig krypa!!! Hon går upp i krypställning o så står hon där o gungar…hon vill SÅ gärna ta sig framåt men är fortfarande lite feg. Tycker att det ska bli ganska skönt när hon börjar ta sig framåt för hon är ganska rastlös för tillfället…vill ju bara hänga på sina bröder :-)
Ikväll när jag skulle klä på Elias pyjamasen sprang han iväg o ville bara busa…hans vanliga kvälls sysselsättning…ta slut på precis ALL energi innan läggdax.
Men idag gick det sådär, på något konstigt sätt lyckades han ramla i fullfart rakt in i dörrkarmen på sitt rum…o ur pannan växte något av det största i bulväg jag någonsin sett… det var precis på gränsen att gå hål, fångade den på bild, men tyckte att den var för brutal för att lägga ut här…helt sjukt…min lilla skatt
Kvällen avslutade jag med fotvård, unnar mig det var åttonde vecka o det är helt underbart. Känner sigsom en ny människa efter de, o så är ju hon som utför den så super go…
Ha en trevlig kväll mina vänner
Kramiz Sofie
 
fotter

One Response to “Vaccin,bulor och fotvård”

  1. Anna Says:

    Aww..stackars Elias. Härligt med fotvård, det e så gött. Borde man kanske unna sig. Roligt att du hittade till mig blogg också :) Kram

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu